Tema Yeminli Mali Müşavirlik

Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, 25 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası alanda mükemmeliyeti hedefleyen bir misyonla faaliyet gösteriyoruz.

Kurumsal Dönüşüm

Kurumsal dönüşüm danışmanlığımızla iş süreçlerini optimize ediyor, rekabet avantajı sağlıyoruz. Stratejik planlama, liderlik gelişimi, teknoloji entegrasyonu ve daha fazlasında size özel çözümler sunuyoruz.

Stratejik Planlama

Stratejik danışmanlık hizmetimizle, şirketinizin vizyonunu büyütmenize yardımcı oluyoruz. Pazar analizi, rekabet stratejileri, inovasyon ve daha fazlasında size özel çözümler sunuyoruz.

Yönetim Danışmanlığı

Şirketinizi daha etkin yönetmek, liderlik becerilerinizi geliştirmek ve stratejik kararlar almak için buradayız. Deneyimimizle size özel çözümler sunuyor, iş dünyasında liderliğinizi güçlendiriyoruz. Geleceği birlikte şekillendirelim!

Risk ve Süreç Yönetimi

İş süreçlerinizi optimize ederek verimliliği artırıyor, olası risklere karşı güçlü bir strateji oluşturuyoruz. Güvenli adımlarla ilerleyin, başarıya giden yolda riskleri minimize edin. Geleceği güvence altına almak için birlikte çalışalım!

Kurumsal Finansman Hizmetleri

Halka arz, birleşme, satın alma ve özel sermaye fonları konularında uzman ekibimizle yanınızdayız. Şirketinizi güçlendirmek, yatırım fırsatlarını değerlendirmek ve büyüme stratejileri oluşturmak için buradayız. Finansal başarıya giden yolda bizimle ilerleyin!

İnsan Kaynakları Hizmetleri

Personel stratejileri, işe alım, eğitim, performans değerlendirmesi gibi süreçleri optimize ederek şirketin başarı potansiyelini artırıyoruz.

Vergi
Hizmetleri

Tam tasdik, danışmanlık, planlama hizmetleriyle birlikte, dolaylı vergi ve transfer fiyatlandırması alanında kapsamlı vergi hizmetleri sunuyoruz. Şirketinizi etkin vergi stratejileri ile yönlendiriyor, finansal başarıya odaklanmanızı sağlıyoruz.

Denetim ve Güvence Hizmetleri

Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeleriyle uyumlu olarak, finansal raporlarınızın doğruluğunu sağlamak, iş süreçlerinizi değerlendirmek ve riskleri minimize etmek için kapsamlı denetim ve güvence hizmetleri sunuyoruz.

Muhasebe ve Raporlama

Şirketinizin kuruluş süreçlerini yönetiyor, muhasebe ve raporlama gibi kritik süreçleri bütünleşik bir hizmet anlayışıyla birleştiriyoruz. İşletmenizin finansal sağlığını güçlendirmek ve sizi başarıya taşımak için buradayız.

İnovasyon ve Arge Yönetimi

Yaratıcı çözümlerle iş süreçlerinizi geliştirmek, yeni fırsatlar keşfetmek ve rekabet avantajı elde etmek için öncü inovasyon ve Ar-Ge yönetimi hizmetleri sunuyoruz. Geleceğe odaklanın, biz stratejik inovasyonunuzu yönetelim.

Hukuk
Danışmanlığı

Hukuki sorunlarınıza çözüm sunmak, iş süreçlerinizi uyumlu hale getirmek ve yasal riskleri minimize etmek amacıyla uzman hukuk danışmanlığı hizmetleri sunuyoruz. Şirketinizin hukuki güvenliği için yanınızdayız.

Tema
Akademi

Sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübeyi düzenlediğimiz genel veya özel eğitimler ile sizinle paylaşıyoruz.

Hakkımızda

Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, 25 yılı aşkın süredir ulusal ve uluslararası alanda mükemmeliyeti hedefleyen bir misyonla faaliyet gösteriyoruz. Deneyimli ekibimiz ve uzman kadromuzla vergi, muhasebe, raporlama ve denetim konularında sektörün liderleri arasında yer alıyoruz.

Neden Tema Yeminli Mali Müşavirlik?

Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, finansal başarıya giden yolda sizinle birlikte ilerlemek için buradayız. Müşterilerimizin, mükelleflerin, şirketlerin ve holdinglerin neden bizi seçmeli olduklarına dair birkaç önemli nedeni sizinle paylaşmak isteriz:

Deneyim ve Güven
Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, yılların verdiği deneyim ve güvenle, müşterilerimize mükemmel hizmet sunma konusundaki başarımızla öne çıkıyoruz. Finansal konularda uzman ekibimizle size güvenilir danışmanlık hizmeti sunuyoruz.
Kişiselleştirilmiş Hizmet
Her müşterimiz benzersizdir, bu nedenle her birine özel çözümler sunuyoruz. İhtiyaçlarınızı anlıyor, hedeflerinize odaklanıyor ve sizi en iyi şekilde desteklemek için kişiselleştirilmiş mali çözümler sunuyoruz.
Geniş Hizmet Yelpazesi
Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, muhasebe ve vergi danışmanlığından başlayarak, AR-GE desteklerine, teşviklere ve yönetim danışmanlığına kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Şirketinizin ihtiyaçlarına uygun çözümler bulmaktan mutluluk duyuyoruz.
Teknolojiye Hakimiyet
Mali yönetimde teknolojinin gücünü kullanarak iş süreçlerinizi optimize ediyoruz. Dijital dönüşüm stratejileri, güçlü bir IT altyapısı ve yenilikçi teknoloji çözümleri ile şirketinizin rekabet avantajını artırıyoruz.
Sosyal Sorumluluk ve
Etik Değerler
Tema Yeminli Mali Müşavirlik olarak, işimizi sürdürülebilirlik ve etik değerlere dayalı olarak yönetiyoruz. Topluma ve çevreye karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak, şirketinizin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlıyoruz.
Sürekli İyileştirme ve Eğitim
Mali dünya sürekli değişiyor, bu nedenle ekibimizi ve bilgi tabanımızı sürekli güncelliyoruz. Size en iyi hizmeti sunabilmek için çalışanlarımızı sürekli eğitiyor ve iş süreçlerimizi sürekli iyileştiriyoruz.

Hizmetlerimiz

Vergi

Mali yükümlülüklerinizi kolaylaştırmak, vergi planlaması ve danışmanlık hizmetleri ile finansal başarıyı desteklemek için buradayız. Profesyonel ekibimiz, vergi süreçlerinizi etkili bir şekilde yönetirken size özel çözümler sunar. Vergi dünyasında güvenilir rehberliğimizle, işletmenizin vergi etkilerini en aza indirerek büyümenize odaklanmanıza yardımcı oluyoruz. Siz işinize odaklanın, vergi konularını bize bırakın

Muhasebe ve Raporlama

İşletmenizin finansal sağlığını güçlendirmek ve geleceğe sağlam adımlarla ilerlemek için buradayız. Profesyonel muhasebe ve raporlama hizmetlerimizle, gelir ve giderlerinizi titizlikle yönetir, şeffaf ve doğru raporlar sunarız. İşletmenizin mali durumunu anlamanızı sağlayarak stratejik kararlar almanıza yardımcı oluyoruz. Muhasebe süreçlerinizi optimize ediyor, sizi finansal başarıya taşıyoruz. Size özel çözümlerle, finansal yönetimde güvenilir bir ortak olarak yanınızdayız.

Danışmanlık

Sizin için daha fazlasını başarmak adına buradayız. İşletmenizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, stratejik büyüme hedeflerinizi gerçekleştirmek için danışmanlık hizmetlerimizle yanınızdayız. Deneyimli ekibimiz, sektörünüzdeki zorlukları aşmanıza ve fırsatları değerlendirmenize yardımcı olacak özel çözümler sunar. Finansal stratejinizi güçlendirir, etkili yönetim danışmanlığı ile sizi geleceğe taşırız. İşinizi büyütmenin ve sürdürülebilir başarının anahtarlarını birlikte keşfetmek için buradayız.

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

…Tüm Sıkça Sorulan Sorular

Güncel Haberler

Dijital Vergi Dairesi Uygulamaya Girdi

7 Ekim 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 552) ile; – Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından elektronik ortamda sunulan hizmetlerin tek çatı altında birleştirilerek kişilerin…

Haberi Okuyun !

TCMB avans işlemleri faizi yıllık %36,75 oldu

1 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan TCMB Tebliği ile; -Merkez Bankasınca vadesine en çok 3 ay kalan senetler karşılığında yapılacak reeskont işlemlerinde uygulanacak iskonto faiz oranı yıllık yüzde 35,75, …

Haberi Okuyun !

Özet Döviz Pozisyonu Raporu uygulaması kaldırıldı

8 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Yönetmelik (Döviz Pozisyonunu Etkileyen İşlemlerin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Tarafından İzlenmesine İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik) ile; -2024…

Haberi Okuyun !
Scroll to Top